Il Masso

Onze plannen zijn bekend, alleen moeten ze elke keer gewijzigd worden. De regels en wetten, de mogelijkheden en corona…. Het valt niet mee. Toch houden we de moed erin. De vergunningen zijn aangevraagd… nu wachten tot we onze plannen werkelijkheid kunnen maken. 

Ondertussen zoeken we een naam voor onze agriturismo camping. Il Masso is al een tijdje onze favoriet. Deze naam gonst al vele maanden/jaren door ons hoofd… Il Masso, Il Masso, Il Masso….. Toen we nog aan het dromen waren hebben we wel eens bedacht hoe onze ‘toko’ dan gaat heten. Amersfoort is onze stad. Hier wonen we met veel plezier. Onze kinderen zijn hier geboren en opgegroeid. We houden van deze prachtige stad! En ja, Amersfoort wordt ook wel de KEISTAD genoemd. De kei, il masso in het Italiaans, 1+1=2. 

Toch hebben we ook nog wel naar andere namen gezocht en zelfs een prijsvraag uitgezet bij familie en vrienden. Het wordt en blijft IL MASSO!