Dag Nederland

Een prachtige plek en huis gekocht in Italië! Een boerencamping beginnen… Ja het gaat nu echt gebeuren. Mark wordt boer, een jongensdroom die uitkomt en dan ook nog gasten ontvangen op onze geweldige plek. Te gek!

De zomervakantie 2020 staat voor ons in het teken van regelen, regelen en nog eens regelen. Gelukkig was ons huis in NL snel verkocht. En waren de meiden er snel uit naar welke school ze wilden gaan. Het inschrijven op deze scholen was best een uitdaging… maar met hulp van een lieve vriendin uiteindelijk goed gelukt!

En zeer belangrijk, het voorbereiden op het gedag zeggen van onze lieve vrienden en familie. En dat valt niet mee…

Het was best nog even spannend toen de corona maatregelen weer werden aangescherpt. Kunnen we elkaar nog gedag zeggen??? Gelukkig is het gelukt. Nee, niet met een afscheidsfeest maar een met een uitzwaaifeest! Ik vind afscheid zo zwaar en definitief klinken… en we nemen geen afscheid, nou ja voor een tijdje dan… 

De middag en avond waren geweldig en overweldigend! Grazie mille!! 

Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, warme knuffels, kaarten en cadeaus. Hier kunnen we de komende tijd op teren.